ua en ru

Активна фаза військових навчань РФ "Кавказ-2016" проводитиметься 5-10 вересня, - розвідка

Активна фаза військових навчань РФ "Кавказ-2016" проводитиметься 5-10 вересня, - розвідка Фото: військові РФ

Відпрацюють практичні дії ударного об’єднання військ, яке за рішенням Путіна, можуть застосувати для розширення збройної агресії проти України

Активна фаза військових навчань Російської Федерації "Кавказ-2016" проводитиметься 5-10 вересня. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"5-10 вересня ц.р. проводитиметься активна фаза СКШН “Кавказ-2016” з відпрацюванням практичних дій створеного на південно-західному стратегічному напрямку ударного міжвидового об’єднання військ, яке за особистим рішенням Путіна, може бути застосоване для розширення масштабів збройної агресії проти України", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, наразі угруповання військ Південного, Західного, Центрального військового округу та Північного флоту ЗС РФ перебувають у підвищеному стані бойової готовності.

Проводиться раптова перевірка бойової та мобілізаційної готовності ЗС РФ - перший етап стратегічних командно-штабних навчань “Кавказ-2016”, в ході якого здійснюється оперативне розгортання військ Південного військового округу та їх нарощування за рахунок повітряного, наземного й високомобільного компонентів Західного і Центрального військового округу.

Обстановка в районі проведення АТО та довкола України станом на 27 серпня Угруповання військ Південного, Західного, Цен...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 27 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ході раптової перевірки військ Росія перекидає авіацію ближче до України.