ua en ru

Активісти С14 розгромили офіс СДПУ(о)

Активісти С14 розгромили офіс СДПУ(о) Фото: активісти С14 прийшли до офісу СДПУ(о) (Макс Требухов)

Акція розпочалася після завершення маршу націоналістів

Ввечері 14 жовтня 2018 року члени організацій С14 та "Традиція і порядок" розгромили офіс СДПУ(о) біля столичної станції метро "Університет". Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Акція розпочалася після завершення спільного маршу націоналістів в Києві.

"Якісь невідомі історики з С14 і "Традиції і порядку" нагадують Медведчуку за Стуса і покривання утримування Путіним українських в'язнів", - повідомив громадський активіст Євген Карась на сторінці у Facebook.

Активісти вимагали включити Віктора Медведчука до тих людей, які підлягають обміну на бранців Кремля. Також вони вигукували гасла щодо повернення полонених, процес по котрим, на їх думку, блокує особисто Медведчук.

Крім того, активісти побили вікна, помалювали стіни та кинули в будівлю димову шашку.

Зазначається, що на місці події працюють поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Поверни політв'язнів путінська с*ука". Якісь невідомі історики з С14 і Традиції і порядку нагадують Медведчуку за Стуса і покривання утримування путіном українських в'язнів.

Опубліковано Євгеном Карасем Неділя, 14 жовтня 2018 р.


Фото: активісти С14 прийшли до офісу СДПУ(о) (Макс Требухов)

Нагадаємо, що у Києві сьогодні, 14 жовтня, відбувся марш націоналістів з нагоди 76-річчя дня створення Української повстанської армії. Відзначити 76-річчя створення Української повстанської армії зібралися активісти націоналістичних організацій.

У центрі Києві зібралися приблизно 7-10 тис. чоловік. Вони несли прапори з емблемами організацій, які представляють, і скандували націоналістичні гасла.