ua en ru

Активісти облаштували штаб в готелі "Козацький" у центрі Києва

Активісти облаштували штаб в готелі "Козацький" у центрі Києва Фото: готель "Козацький"

Пресу не пускають, кажуть, що нічого не захоплювали

Активісти з числа учасників акцій, приурочених до Дня Героїв Небесної Сотні, здійснили спробу захоплення готелю "Козацький" у центрі Києва та облаштували там штаб. Про це повідомляє Hromadske.TV у Тwitter.

Як повідомляється, активісти заперечують захоплення готелю "Козацький".

"В готелі "Козацький" організували "штаб правих сил". Пресу не пускають, кажуть, що нічого не захоплювали", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила у Тwitter журналіст Оксана Денисова, наразі активісти, які захватили готель "Козацький" - "Революційні праві сили" - проводять нараду в актовій залі готелю "Козацький" на предмет своїх подальших дій і вимог, які вони обіцяють оголосити згодом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти закидали камінням офіс компанії "СКМ", приміщення "Ощадбанку Росії", а також "Альфа-банку".

Пізніше стало відомо, що поліція Києва порушила справи за фактом нападів на приміщення банків "Альфа-банк" і "Сбербанк Росії", а також офіс компанії Ріната Ахметова "СКМ" у центрі столиці, які скоїли учасники акцій з нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Як зазначається, зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі до 4 років.