ua en ru

Поліція порушила справи за фактом нападів на банки та офіс у центрі Києва

Поліція порушила справи за фактом нападів на банки та офіс у центрі Києва Фото: офіс "Альфа-банку"

Майже 4 тисячі поліцейських забезпечують правопорядок у Києві

Поліція Києва порушила справи за фактом нападів на приміщення банків "Альфа-банк" та "Сбербанк Росії", а також офіс компанії Ріната Ахметова "СКМ" у центрі столиці, які здійснили учасники акцій з нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"На цю годину у черговій частині Головного управління Національної поліції у місті Києві зафіксовано три повідомлення про порушення закону у центрі міста: групи осіб кидали каміння у дві банківські установи та офісне приміщення. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі до 4 років.

Окрім цього, повідомляється, що майже 4 тис. правоохоронців несуть службу у центрі Києва у зв'язку з проведенням акцій з нагоди Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти закидали каміннями офіс компанії "СКМ", приміщення "Сбербанку Росії", а також "Альфа-банку".