ua en ru

Активісти частково заблокували в'їзди до Києва

Активісти частково заблокували в'їзди до Києва Фото: в'їзди до Києва частково заблоковані

Частково заблоковані Одеська та Бориспільська траси

На в'їзді у Київ активісти частково заблокували Одеську та Бориспільської траси. Про це йдеться в повідомленні телеканалу "112 Україна".

Так, на Бориспільській трасі заблоковані дві смуги руху, на Бориспільському КПП зібралось близько 35 чоловік, до обіду, за словами учасників мітингу, їх кількість має збільшитися.

"Люди заблокували дві смуги руху, підпалили шини і принесли ще шини, але підпалювати їх поки не будуть. Тут в основному автомобілі з іноземною реєстрацією, з номерами литовськими, польськими та номерами Словаччини. Ситуація спокійна, порядок забезпечують кілька патрулів поліції, вони не перешкоджають акції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в 07:00 розпочалася акція протесту на Одеській трасі. На місці чергують правоохоронці, які не зареєстрували жодних правопорушень.

"Мітингувальники частково блокують рух на Одеській трасі, зайняли щонайменше дві смуги руху, третя смуга вільна. Є пробки, незадоволені водії виходять до мітингувальників. Сюди також принесли кілька десятків шин. Мітингувальники збираються палити їх", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: активісти частково заблокували в'їзди до Києва

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на в'їздах у Київ сьогодні можливо блокування проїзної частини через акції в підтримку врегулювання транзиту, тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування.