ua en ru

Активіст: Ляшко провів День пам'яті в компанії екс-регіонала

Активіст: Ляшко провів День пам'яті в компанії екс-регіонала

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів День пам'яті і примирення 8 травня разом з головою Білоцерківської районної організації Партії регіонів, ректорjv Білоцерківського національного аграрного університету Анатолієм Даниленком. Про це повідомив активіст, голова Київської обласної філії "Товариство ветеранів АТО" Сергій Мовшук.

Мовшук заявив, що одним із "одіозних" випускників університету є, зокрема, Вадим Тітушко.


Мовшук також оприлюднив витяг з реєстру Єдиного держреєстру юросіб, і зазначив, що згідно з документом, Даниленко досі є головою Білоцерківської районної організації Партії регіонів. "При цьому, згідно сайту Київської обласної ради, в цьому органі Даниленко представляє Київську територіальну організацію Радикальної партії.

"Найнебезпечніше в цьому "примиренні" ПР і РП є те, що горе-ректор очолює в Київській обласній Раді ще й постійну комісію з питань освіти, науки, культури, духовності та релігії. Так само, як і в минулому скликанні – як член Партії регіонів. А в історію пан Даниленко вже увійшов не за рахунок Нобелівської премії в галузі сільського господарства, а завдяки "високому рівню підготовки юристів", на кшталт знаменитого Вадима Тітушка, який навчається в БНАУ і понині", - підсумував Мовшук.

Активіст: Ляшко провів День пам'яті в компанії екс-регіоналаАктивіст: Ляшко провів День пам'яті в компанії екс-регіонала