ua en ru

Агент воротаря "Мілана" попросив клуб анулювати новий контракт

Агент воротаря "Мілана" попросив клуб анулювати новий контракт

Райола хоче, щоб його клієнт став вільним агентом

Футбольний агент Міно Райола, що представляє інтереси воротаря "Мілана" Джанлуїджі Доннарумма, звернувся до керівництва "россонері" з проханням анулювати контракт, який був підписаний влітку. Про це повідомляє Corriere dello Sport.

Агент вважає, що клуб повинен розірвати договір з-за морального тиску над гравцем. Доннарумма також направив лист керівництву, заявивши, що на нього чинився психологічний тиск.

Раніше з'явилася інформація, що французький "Парі Сен-Жермен" провів переговори з Райолу з приводу трансферу Доннарумма. До голкіперу також проявляє інтерес мадридський "Реал".

Новий контракт з "Міланом" Доннарумма підписав влітку 2017 року. Його термін дії - до літа 2021 року. Попередня угода завершувало свою дію влітку 2018 року.

Нагадаємо, італійський "Мілан" може бути виключений з єврокубків через невідповідність клубу правилам фінансового fair play. У літнє трансферне вікно "Мілан" витратив на купівлю футболістів понад 200 млн євро.

В УЄФА запросили у міланського клубу документи, які підтверджують, що доходи клубу дозволяють йому витрачати стільки грошей на купівлю гравців.