ua en ru

У Афганістані під час нападу талібів на поліцейську дільницю загинули 13 осіб

У Афганістані під час нападу талібів на поліцейську дільницю загинули 13 осіб Ілюстративне фото: поліція Афганістану (moi.gov.af)

В атаці на управління поліції в місті Пулі-Хумрі брали участь щонайменше вісім бойовиків руху "Талібан"

В Афганістані в результаті атаки на поліцейське управління в провінції Баглан загинули 13 поліцейських, ще 55 отримали поранення. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ країни, передає РБК-Україна з посиланням на телеканал Tolo News.

Також у міністерстві повідомили, що в атаці на управління поліції в місті Пулі-Хумрі на півночі провінції Баглан брали участь щонайменше вісім бойовиків руху "Талібан".

"В атаці загинули 13 поліцейських, ще 55 людей, у тому числлі 20 мирних жителів отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

За повідомленнями афганських ЗМІ, після підірвання смертника бойовики увірвалися в поліцейське управління і відкрили вогонь. Два терориста "Талібану" були вбиті на місці, решту оточив підрозділ поліцейського спецназу.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, всі нападники на управління були ліквідовані поліцією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті нападу групи озброєних бойовиків на поліцейську дільницю в провінції Баглан на північному сході Афганістану стався вибух. Спочатку повідомлялося про 30 постраждалих.