ua en ru

У аеропорті Львова через негоду скасовано низку рейсів

У аеропорті Львова через негоду скасовано низку рейсів Фото: аеропорт Львова (facebook.com/LvivAirport)

Наразі погода на льотному полі покращується

У аеропорті Львова через негоду скасовано низку рейсів. Про це йдеться у повідомленні прес-службі Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook.

Як зазначається, рейси скасовано у зв’язку зі складними метеоумовами цієї доби з показником горизонтальної видимості на полосі у 200 м, вертикальної видимості - 50 м та рішеннями екіпажів повітряних суден не здійснювати посадку в аеропорту Львова до покращення погодних умов.

"Рейси №PS035 та №PS036 авіакомпанії МАУ скасовані. Рейс №В2 827 Мінськ-Львів авіакомпанії "Белавіа" перенаправлений в аеропорт "Бориспіль". Рейс №W6 1843 Вроцлав-Львів авіакомпанії Wizz Air скасовано. Літак перенаправлено в аеропорт "Жуляни". Пасажирів рейсу довезуть у Львів автобусами. Рейс №LO 765 з Варшави авіакомпанії LOT Polish Airlines скасовано", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі погода на льотному полі покращується: туман розсіюється, збільшуючи видимість.

СКЛАДНІ МЕТЕОУМОВИ ВНОСЯТЬ КОРЕКТИВИ У РОБОТУ АЕРОПОРТУ «ЛЬВІВ» У зв’язку зі складними метеоумовами цієї доби з показни...

Опубліковано Міжнародний аеропорт "Львів" | Lviv International Airport 28 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за повідомленням синоптиків, у Києві та Київській області у вівторок, 28 листопада, можлива ожеледь та налипання мокрого снігу.