ua en ru

ДСНС попереджає про ожеледь на дорогах у Київській області

ДСНС попереджає про ожеледь на дорогах у Київській області Фото: Погіршення погоди (РБК-Україна)

Утримуватиметься налипання мокрого снігу

У Києві та Київській області у вівторок, 28 листопада, можлива ожеледь та налипання мокрого снігу. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Вночі та вранці 28 листопада утримуватиметься налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій, сьогодні, 28 листопада 2017 року, у деяких областях України очікуються дощі та мокрий сніг, температура повітря вдень становитиме від -7 до +6.

За повідомленням народного синоптика Наталки Діденко, 28 листопада спостерігатиметься циклон - на півдні Європи та антициклон - на сході. Україна опиниться у зоні протистояння цих синоптичних антиподів. Як наслідок, на Лівобережній Україні посилиться вітер. Напрямок південно-східний, швидкість 5-12 м/с, місцями можливі пориви до 15-18 м/с. Також будуть опади - дощ та мокрий сніг, найбільш ймовірні на Півночі, Заході, у Одеській, Вінницькій, Миколаївській областях та в Криму. На решті території - максимум тумани.