ua en ru

В аеропорту "Бориспіль" відкрили перший в Україні рейс іранської авіакомпанії Mahan Air

В аеропорту "Бориспіль" відкрили перший в Україні рейс іранської авіакомпанії Mahan Air Фото: літак авіакомпанії Mahan Air в аеропорту "Бориспіль"

Авіаперевізник виконуватиме рейси з "Борисполя" за маршрутом Київ-Тегеран-Київ тричі на тиждень

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" прийняв перший рейс іранської авіакомпанії Mahan Air, який був здійснений за маршрутом Тегеран - Київ - Тегеран. Про це йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, в головному українському аеропорту літак з пасажирами з Тегерана зустріли традиційною водяною райдугою. На знак пошани капітан повітряного судна при зарулюванні літака привітав зустрічаючих прапорами двох країн - Ірану та України.

Авіаперевізник виконуватиме рейси з "Борисполя" за маршрутом Київ-Тегеран-Київ за згодою код-шерингу тричі на тиждень (два рейси будуть виконуватися компанією Mahan Air, один - Um Air). З Тегерана пасажирам запропонують зручні стиковки до Дубая, Бангкока, Делі, Куала-Лумпура, Пекіна, Шанхая і Гуанчжоу.

Перельоти здійснюватимуться літаком Airbus і триватимуть близько трьох годин. Перший рейс було здійснено на літаку Airbus -340-300.

Нагадаємо, вчора, 20 березня 2016 року, в аеропорту "Бориспіль" іноземець з ножем напав на патрульних поліцейських.