ua en ru

Аеропорт "Київ" евакуюють у зв'язку з повідомленням про мінування

Аеропорт "Київ" евакуюють у зв'язку з повідомленням про мінування Фото: аеропорт "Київ" (iev.aero)

В аеропорту підтвердили надходження анонімного повідомлення про вибухівку

Столичний аеропорт "Київ" сьогодні, 24 листопада 2017 року, евакуюють у зв'язку з повідомленням про замінування. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

"Так, було анонімне повідомлення про замінування", - заявила Блищик.

Відзначимо, вчора у Києві станція метро "Васильківська" була закрита після повідомлення про "замінування". Так, інформація про "замінування" станцій метро надійшла приблизно в 19:35. Приблизно о 20:10 станція була відкрита для пасажирів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у підрозділи Національної поліції України надійшло 13 повідомлень про замінування. Наголошується, що 11 повідомлень зареєстровано в місті Київ, ще по одному - у Львові та Херсоні.

"Об'єктами посягань у столиці називалися телеканал ICTV, центральний автовокзал, автовокзал "Дарниця", торгово-розважальні центри "Атмосфера", "Аладдін", "Комод", "Квадрат", Dream Town, універмаг "Україна" і станції "Либідська", "Святошин" і "Дніпро" Київського метрополітену, в місті Львів - Галицький районний суд, а в місті Херсон - міськрада", - заявив перший заступник голови НПУ В'ячеслав Аброськін.