ua en ru

Адвокати Корбана ще не подавали апеляцію

Адвокати Корбана ще не подавали апеляцію Фото: Геннадій Корбан

Також адвокати Корбана сумніваються в доказової бази по справі

Адвокати лідера партії УКРОП Геннадія Корбана ще не подавали апеляційну скаргу, так як не бачили рішення суду. Про це сьогодні, 6 листопада, в ході прес-конференції повідомила адвокат Оксана Томчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Корбан поки зараз по дорозі в Дніпропетровськ, наскільки мені відомо. Браслет на нього надінуть вже після прибуття у Дніпропетровськ, у райвідділі міліції. Подача апеляційної скарги, подання ми ще не приймали рішення, ми обговоримо, у нас є час", - сказала Томчук.

Вона додала, що рішення про подачу скарги вони візьмуть, коли ознайомляться з постановою суду.

Також адвокати Корбана сумніваються в доказової бази по справі.

"Згадаймо, яка взагалі транслювалася картинка цієї справи. Є деякі процеси суто юридичні, коли слідчий заходить з обшуком і він вилучає деякі речі, які повинні зберігатися деяким чином, вони зберігаються в закритих пакетах. Опечатані підписами, печатками... Коли затримували пана Корбана, думаю, всі дивилися ці ефіри... Ми бачили купу грошей, якою завалювали кімнату, автомати... Скажіть мені, будь ласка, де ці докази? Ми вчора були на судовому засіданні і виникло питання... Картинка була сфальсифікована з першої хвилини", - розповіла Томчук.

Нагадаємо, суд відпустив Корбана цілодобовий під домашній арешт.