ua en ru

Адвокат Сущенка написав листа Путіну щодо обміну українця

Адвокат Сущенка написав листа Путіну щодо обміну українця Фото: Роман Сущенко (youtube.сом_Грани)

Фейгін заявив, що "не втрачає надії на гуманітарне рішення" по справі Сущенка

Адвокат незаконно утримуваного в Російській Федерації українського журналіста Романа Сущенко Марк Фейгін написав листа президентові РФ Володимиру Путіну щодо обміну українця. Про це Фейгін написав на своїй сторінці в Тwitter.

Зокрема, Фейгін заявив, що "не втрачає надії на гуманітарне рішення№ по справі Сущенко.

"Ні я, ні мій підзахисний, не втрачаємо надії на гуманітарне рішення у його справі. До цього дає підставу доля іншого мого підзахисного, колишнього голови Бахчисарая Ільмі Умерова з Криму. Добра воля і гуманізм, проявлений у випадку з Умеровим, були найкращим результатом у його справі. Можливий обмін Сущенко Р. В. на когось із громадян РФ, притягнутих до кримінальної відповідальності в Україні, став би дійсно своєчасним виходом, що демонструє прихильність вищого керівництва Росії до вирішення проблеми українських політв'язнів. Багато хто цього чекає, як в Україні, так і в самій Росії", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Московський районний суд (Російська Федерація) оголосив перерву в засіданні у справі незаконно утримуваного в РФ українського журналіста Романа Сущенка до 23 квітня 2018 року.