ua en ru

Аброськін заявив про необхідність створення військової поліції

Аброськін заявив про необхідність створення військової поліції Фото: В'ячеслав Аброськін

Військова поліція могла б проводити комплекс заходів при розслідуванні кримінальних злочинів в зоні відповідальності ЗСУ

Голова Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив про необхідність створення військової поліції. Про це Аброськін написав на своїй сторінці в Facebook.

"Поліція Донецької області відчуває певні труднощі у проведенні оперативно-розшукових і слідчих заходів при розслідуванні тяжких та особливо тяжких злочинів у населених пунктах, які розташовані на лінії розмежування і в "сірій" зоні, а також злочинів, вчинених військовослужбовцями на території дислокації військових частин. У зв'язку з цим вкрай необхідно створення військової поліції", - написав він.

За словами Аброськіна, військова поліція могла б проводити весь комплекс необхідних заходів при розслідуванні кримінальних злочинів в зоні відповідальності ВСУ.

На Донеччині за 9 місяців цього року зареєстровано 128 вбивств, з них 6 - на окупованій території і це тільки ...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 3 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через бойові дії в Донецькій області за 8 місяців поточного року загинув 21 мирний житель.