ua en ru

Аброськін направив спецназ в приазовські села для виявлення коректувальників вогню

Аброськін направив спецназ в приазовські села для виявлення коректувальників вогню Фото: В'ячеслав Аброськін (в центрі)

Причиною відправки опергрупи став ранковий обстріл з мінометів села Бердянське

Начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін направив спеціальну оперативну групу в села Бердянське і Сопіно для виявлення коректувальників вогню бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Донецькій області.

Як повідомляється, причиною відправки опергрупи став ранковий обстріл з мінометів прифронтового села Бердянське під Маріуполем.

"Щоб виявити спільників терористів, які допомагають терористам розстрілювати мирні населені пункти, і допомогти людям, які живуть на лінії вогню, в Бердянське і Сопіно вирушила спеціальна опергрупа. Її очолив начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін", - сказано в повідомленні.

До складу спецгрупи увійшли працівники кримінального блоку, спецпідрозділу "Сокіл", екіпажі ДАІ, які вже на місці працюють спільно з військовими Національної гвардії України.

"Ми повинні захистити мешканців Бердянського, як і інших населених пунктів на лінії розмежування, які живуть в умовах постійної терористичної загрози. Не всі мають можливість виїхати з-під вогню, у Бердянському залишилося близько 60 осіб. Посібники терористів без коливань підставляють під удар своїх земляків, направляють вогонь на житлові будинки. Всі винні мають бути притягнуті до відповідальності", - зазначив генерал Аброськін.

Нагадаємо, за вчорашній день бойовики 35 раз обстріляли позиції сил АТО.