ua en ru

Аброськін: в ході спецоперації в Україні затримано 12 "злодіїв в законі"

Аброськін: в ході спецоперації в Україні затримано 12 "злодіїв в законі" Фото: Аброськін повідомив про затримання 12 "злодіїв в законі"

Деяким "авторитетам" з окупованої території вдалося уникнути затримання

Голова Нацполіції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в ході спецоперації в Україні затримано 12 "злодіїв у законі". Про це він написав у своєму Facebook.

"Поліція Дніпропетровська, на підставі інформації поліцейського Донецької обл. про підготовлюваний "сходняк" злочинних авторитетів провела спецоперацію, в результаті якої були затримані 12 злодіїв у законі. Зокрема, затриманий "Вітя "Тбіліський" і його підмайстри "Віген Єреванський", "Кавун", "Мозок", - йдеться в повідомленні.


Аброськін додав, що в зустрічі брали участь як "наглядачі" з окупованої території Донеччини так і з підконтрольної України.

Також, в Маріуполі затримано вісім злодіїв, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Аброськін: в ході спецоперації в Україні затримано 12 "злодіїв в законі"Фото: Аброськін повідомив про затримання 12 "злодіїв у законі"

Нагадаємо, начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін опублікував показання осіб, постраждалих від дій екс-бійців "Донбасу" на території АТО.