ua en ru

Абромавічус обіцяє розробити новий порядок перевірок бізнесу до кінця року

Абромавічус обіцяє розробити новий порядок перевірок бізнесу до кінця року Фото: Айварас Абромавічус

Абромавічус попросив міністерство розробити новий порядок

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус обіцяє розробити новий порядок проведення перевірок бізнесу контролюючими органами до кінця року. Про це він заявив сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"За дорученням прем'єра, на колегії в міністерстві минулого тижня він повністю підтримав продовження мораторію (на перевірки бізнесу - ред.) до кінця 2016 року. Я думаю, депутати це теж підтримають, але при цьому попросив міністерство розробити новий порядок, як взагалі повинні відбуватися перевірки бізнесу контролюючими органами. Тому до кінця цього року, звичайно ми зробимо такий новий порядок, щоб ці всі служби разом приходили в гості до бізнесу за прозорою процедурою, як робиться в Західних країнах", - заявив Абромавічус.

Нагадаємо, Абромавічус анонсував подання законопроекту про заборону перевірок бізнесу до кінця 2016 року. В даний час Мінекономрозвитку ставить собі завдання впровадити досвід ЄС, автоматизувати систему державного нагляду і скоротити органи контролю.