ua en ru

Абрамович готовий продати "Челсі" майже за 4 млрд доларів, - Bloomberg

Абрамович готовий продати "Челсі" майже за 4 млрд доларів, - Bloomberg Фото: Роман Абрамович (twitter.com/davydov_index)

Bloomberg стверджує, що Абрамович відкинув пропозицію про продаж за 2,3 млрд доларів

Власник англійського футбольного клубу "Челсі" російський мільярдер Роман Абрамович готовий продати його майже за 4 млрд доларів. Про це пише Bloomberg.

За даними Bloomberg, мова йде про суму еквівалентну 3 млрд фунтів стерлінгів (майже 4 млрд доларів). Повідомляється, що Абрамович вже відмовив у продажу "Челсі" за 2,3 млрд доларів, що могло б стати рекордною сумою для спортивних команд.

Нагадаємо, в серпні стало відомо, що Абрамович найняв нью-йоркський банк Raine Group LLC для консультацій щодо можливого продажу "Челсі". Джерела з оточення мільярдера запевняють, що він спробує реструктуризувати активи на випадок введення санкцій США.

Однак тоді ж "Челсі" спростував намір Абрамовича продати клуб. Bloomberg з посиланням на джерела зазначає, що якщо зовнішні фактори змусять Абрамовича продати клуб, то він буде розчарований. Відзначимо, в кінці травня у нього виникли проблеми з британською візою, в результаті чого він терміново вилетів до Ізраїлю для отримання нового громадянства. Ізраїльський паспорт дозволяє йому перебувати в Британії до півроку без візи.