ua en ru

"Челсі" спростовує намір Абрамовича продати клуб

"Челсі" спростовує намір Абрамовича продати клуб Фото: Роман Абрамович (flickr.com)

Керівництво клубу заявило, що "Челсі" не продається

Керівництво лондонського "Челсі" спростувало інформацію про те, що власник Роман Абрамович готується до продажу клубу. Про це повідомляє британське видання Mirror.

Повідомляється, що представники футбольного клубу спростували чутки про підготовку "Челсі" до продажу. За їх словами, клуб "категорично не продається", а Абрамович залишається власником незважаючи на те, що не може відвідувати матчі в Британії.

Нагадаємо, раніше видання The Sunday Times повідомило, що Абрамович вивчає можливість продажу футбольного клубу "Челсі" та вже найняв для цього один з інвестиційних банків. Нібито російський мільярдер звернувся за послугами банку Raine Group, який допоміг власникам "Манчестер Сіті" три роки тому продати 13% акцій китайським інвесторам.

Як уточнює Mirror, Британія відмовила Абрамовичу у продовженні візи, однак олігарх недавно придбав новий пентхаус за 30 млн фунтів стерлінгів у західному Лондоні. Крім того, в трансферне вікно "Челсі" витратив на купівлю воротаря рекордну суму, що свідчить про намір росіянина залишитися власником "аристократів".