ua en ru

О.Фельдман піде на вибори мера Харкова як самовисуванець.

Народний депутат від БЮТ Олександр Фельдман піде на вибори мера Харкова як самовисуванець. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"На вибори харківського міського голови піду як самовисуванець. Наша команда обов'язково працюватиме у міськраді і в облраді наступного скликання. Ми створимо нову потужну політичну силу, на яку зважатимуть харківські політики, я думаю, і всеукраїнські. Нікуди з Харкова і з української політики не піду", - сказав О.Фельдман.

За його словами, сьогодні він зібрав партактив обласної організації ВО "Батьківщина", на якому подякував партійцям за роботу.

Раніше народний депутат О.Фельдман відмовився від пропозиції Ю.Тимошенко очолити харківську міську організацію ВО "Батьківщина" і назвав рішення про призначення екс-губернатора Арсена Авакова на посаду голови обласної парторганізації "партійними інтригами".

Нагадаємо, ще не визначено дату виборів мера Харкова. Можливо, цього пленарного тижня (27-30 квітня) Верховна Рада призначить вибори на липень 2010 р.

Нагадаємо також, що Президент України Віктор Янукович 18 березня 2010 р. призначив Михайла Добкіна губернатором Харківської області. Обов'язки мера міста виконує секретар міськради Геннадій Кернес.