ua en ru

О.Єфремов унеможливлює переформатування парламентських комітетів.

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов унеможливлює переформатування парламентських комітетів. Про це він повідомив сьогодні журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами О.Єфремова, зміна керівництва комітетів приведе до зупинки роботи парламенту. Він нагадав, що позиція спікера Верховної Ради Володимира Литвина полягає в тому, що, якщо хтось з глав комітетів хоче зняти з себе повноваження, він може це зробити.

"Але сьогодні ніяких пропозицій, конструктивної роботи по домовленостях немає. Стоїть лише питання про переділ комітетів. Переділити комітети означає мінімум на 2 місяці зупинку роботи ВР. Природно, на це піти ніхто не може. Швидшим шляхом навряд чи вдасться це пройти, оскільки задіяні інтереси більше 200 депутатів, які тим або іншим шляхом входять в керівництво комітетів", - підкреслив О.Єфремов.

Він не виключив, що коаліція "у вигляді жесту доброї волі" може віддати один з комітетів опозиції. "Але це не повинно бути прецедентом, що хтось буде героєм", - сказав О.Єфремов.