ua en ru

О.Турчинов: Суд по справі Ю.Тимошенко включив до розгляду висновки заступника Генпрокурора і Мінюсту

Суд по газовій справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко був змушений включити до розгляду та приєднати до справи висновки заступника Генпрокурора Кудрявцева, якого нещодавно звільнили з ГПУ, та чинного Мінюсту у яких йдеться про те, що жодних підстав для відкриття кримінальної справи проти екс-прем'єра немає, а у її діях жодних порушень законодавства немає. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Суд змушений був включити до розгляду, приєднати до справи, дуже цікавий документ - висновок заступника Генерального прокурора про те, що жодних підстав для відкриття кримінальної справи немає. Цей заступник Генпрокурора після цього висновку був звільнений з Генеральної прокуратури, його прізвище Кудрявцев. Далі висновок чинного Міністерства юстиції, що нема жодних порушень законодавства. Суддя змушена була зачитати ці документи. Вони долучені до справи", - повідомив О.Турчинов.

Нагадаємо, вчора суддя Печерського районного суду м.Києва розпочала дослідження матеріалів кримінальної справи проти Ю.Тимошенко в рамках справи по оскарженню Ю.Тимошенко порушення проти неї кримінальної справи стосовно газових домовленостей.