ua en ru

А.Садовий співпрацюватиме з усіма політичними силами, які проходять до Львівської міськради

Мер Львова Андрій Садовий має намір співпрацювати з усіма політичними силами, які проходять до Львівської міськради за результатами виборів. Про це він повідомив на прес-конференції у Львові, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я маю повагу до вибору львів'ян і буду співпрацювати з усім силами, які сповідують українську ідею", - наголосив А.Садовий і додав, що він готовий співпрацювати, зокрема, з партією "Свобода", яка, за даними екзит-полів, може отримати більшість у міськраді.
А.Садовий додав, що переглянув програму партії "Свобода" і побачив, що вона не розбігається з його передвиборною програмою.
"Вони (депутати від партії "Свобода") корисні для Львова. Я маю велику повагу до партії "Свобода", - заявив А.Садовий.
Відповідаючи на запитання, як він ставиться до заяви представників "Свободи", які погрожують висловити йому недовіру, А.Садовий повідомив, що він співпрацюватиме зі "Свободою", тому про недовіру не йтиметься. Мер нагадав, що його гасло - "В єдності сила".
Крім того, на думку А.Садового, міська рада нового скликання збереться не раніше, ніж через місяць, а до того часу ще як мінімум одну сесію проведе міськрада цього скликання.