ua en ru

О.Попов: Обговорення системи управління Києвом пройде в травні 2010 р

Обговорення системи управління Києвом пройде в травні 2010 р. Про це голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов говорив в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна".
"Насправді можуть бути абсолютно різні моделі управління таким мегаполісом, як Київ. Більш того, я не впевнений, що та модель, яка діє зараз, остаточна. Адже якщо виходити суто з наукового підходу, то створити оптимальну систему управління можна тільки за наявності стратегічного плану розвитку міста. Коли кожна структура управління буде мати свою зону відповідальності. Тому десь у травні, коли ми вже будемо бачити, на який план розвитку виходимо, нам доведеться повернутися до більш предметного розмови про систему управління столицею ", - сказав О.Попов.
"Така реформа неможлива також без ефективного використання бюджетних коштів. У цьому напрямку ми вже зробили ряд важливих кроків. Розроблено програмно-цільовий метод розподілу і використання бюджетних коштів. Саме з таким підходом, а також посиленням ефективності системи управління Києва пов'язана ліквідація райрад", - зазначив чиновник.