ua en ru

О.Мазурчак: Київрада повинна зробити уточнення і збільшити фінансування капремонтів тепломереж столиці

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) сподіваються, що депутати Київради на найближчому засіданні зроблять уточнення і збільшать фінансування ремонту тепломереж столиці. Про це журналістам повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, передає кореспондент РБК-Україна.

"На тепломережах передбачається і заміна ділянок, і заміна старих труб. Після 4 лютого ми сподіваємося отримати уточнення і збільшення фінансування на ці цілі. Це буде сесія міської ради, на який буде уточнювати бюджет", - зазначив О.Мазурчак.

Крім того, він повідомив, що на ремонт покрівлі та фасадів трьох центральних районів (що необхідно у рамках проведення в Києві фіналу Євро-2012), передбачається виділення з міського бюджету близько 65 млн грн.
"Якщо говорити про каналізаційних колекторах, про труби і водоводах, які ми будемо робити, це більше 250 млн грн. Якщо говорити про заходи, пов'язані з енергозбереженням, то це буде ще більше 50 млн грн", - додав О.Мазурчак.

Він пояснив, що, незважаючи на підвищення тарифів, фінансування проведення капітальних ремонтів комунікаційних мереж у столиці не передбачається.