ua en ru

О.Єфремов: Бюджет на 2011 р. може буде остаточно прийнятий 23-24 грудня

Наступний тиждень не буде пленарним, і проект бюджету на 2011 р. не буде представлятися на наступному тижні у Верховній Раді (ВР) України. Про це в кулуарах ВР повідомив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Наступний тиждень не буде пленарним, і бюджет буде представлятися в Кабінеті міністрів у середу (8 грудня 2010 р). Кабмін розгляне його на засіданні, і якщо вони його затвердять, тоді, ми сподіваємося, до кінця тижня, в четвер або п'ятницю, він буде поданий до ВР. Тоді у нас буде можливість у вівторок (14 грудня 2010 р.) прийняти для роботи в парламенті, і в четвер (16 грудня) розглянути в першому читанні, а 23 або 24 грудня ухвалити остаточно", - сказав А.Єфремов.
Нагадаємо, що раніше спікер ВР Володимир Литвин повідомляв про можливе проведення спеціального засідання ВР в середу (8 грудня), а сам О. Єфремов не виключав, що наступний тиждень може бути сесійним.
Раніше сьогодні віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко заявив, що Кабмін має намір внести до ВР проект держбюджету на 2011 р. до 10 грудня 2011 року.