ua en ru

А.Давиденко: Вимоги депутатів Київради про надбавки для медиків і вчителів не задоволені

На сьогоднішній день, вимоги депутатів Київради, про те, щоб в проекті бюджету Києва на 2011 р. були передбачені надбавки для медиків і вчителів, не задоволені. Про це журналістам заявив секретар фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Основні два питання, які ставилися - це надбавки вчителям і медикам. Позитивне рішення щодо них прийнято не було. Бюджет, який буде прийматися - це трохи більше 16 млрд грн - це буде швидше за все, як мінімум, перший квартал - без муніципальних надбавок для медичних працівників і вчителів міста", - зазначив А.Давиденко.
За його словами, при проведенні переговорів вдалося досягти домовленостей про те, щоб в проекті бюджету було закладено 50% надбавку для співробітників станцій швидкої допомоги (більше 2 тис. осіб), яка в цілому складе 10,5 млн грн.
А.Давиденко заявив, що у випадку, якщо в новому році Київ отримає назад частину податків, які забрали у вигляді вилучень з бюджету міста до держбюджету, депутати будуть переглядати прийнятий сьогодні документ.
Він також зазначив, що питання, чи буде "Республіка Київ" голосувати за бюджет Києва на 2011 р. ще не вирішене, і консультації тривають.