ua en ru

А.Аваков не виключає, що в Харкові пройдуть акції протесту з зв'язку з фальсифікаціями на виборах мера

Кандидат на посаду міського голови Харкова від ВО "Батьківщина" Арсен Аваков не виключає, що у зв'язку з фальсифікаціями на виборах пройдуть масові акції протесту. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.
А.Аваков підкреслив, що це залежить виключно "від людей".
"Чи будуть у Харкові акції протесту, залежить не від мене, а залежить від людей. Захочуть вони висловити свою точку зору - вони вийдуть, не захочуть - ні. На сьогоднішній день наша команда робить все необхідне, щоб захистити цей результат. Ми за ці голоси будемо боротися і нікому їх не подаруємо ", - сказав А.Аваков.
За його словами, його команда робить все можливе, щоб вирішити питання в правовій площині, але "коли я зрозумію, що все зробив, і нічого, крім громадянських акцій непокори зробити не можу, то візьму, покличу вас і підемо разом".
Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що за результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчих комісій, переміг секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес з 30,09% голосів. За А.Авакова проголосували 29,46% харків'ян. Таким чином, розрив між основними конкурентами гонки склав 0,63%.