ua en ru

"Родовід банк" не отримав від "Укрпромбанку" реєстри зобов'язань із депозитів.

Тимчасова адміністрація "Укпромбанку" не надала "Родовід банку" інформацію та первинні документи про депозити/поточні рахунки фізичних осіб в "Укрпромбанку". Про це повідомила прес-служба "Родовід банку". Тому у "Родовід банку" немає можливості самостійно оформити реєстри зобов'язань із депозитів/поточних рахунків.

"Родовід банк" звернувся із проханням до Міністерства фінансів, Національного банку України, а також до тимчасового адміністратора "Укрпромбанку" Костянтина Раєвському докласти максимум зусиль для своєчасного виконання "Родовід банком" зобов'язань перед вкладниками "Укрпромбанку".

Нагадаємо, на виконання постанови Кабінету міністрів і НБУ №1133 від 7 жовтня 2009 року ВАТ "Родовід банк" і ТОВ "Укрпромбанк" 10 листопада 2009 року уклали Договір про передачу активів і зобов'язань ТОВ "Укрпромбанк", згідно з яким "Укрпромбанк" передає в "Родовід банк" зобов'язання за вкладами фізичних осіб. Згідно з Угодою, днем передачі відповідних зобов'язань за депозитами/поточними рахунками є день підписання "Укрпромбанком" і "Родовід банком" реєстрів зобов'язань за депозитами/поточними рахунками.