ua en ru

23 березня у Києві розпочне роботу II Український газовий інвестиційний форум

23 березня у Києві розпочне роботу II Український газовий інвестиційний форум

23 березня 2017 року у м. Києві відбудеться «II Український газовий інвестиційний форум» з фокусом на залучення інвестицій у газовий сектор України. Організатор Форуму – A7 CONFERENCES, Співорганізатор – Міжнародна юридична фірма Dentons, Стратегічний партнер – Асоціація газовидобувних компаній України, Офiцiйний перевізник – Turkish Airlines, Інвестиційний партнер – A7 CAPITAL.

Форум вже вдруге стане комунікаційною платформою для відкритої публічної дискусії, яка об’єднає ключових гравців газового сектору України та світу, міжнародних фінансових організацій, профільних асоціацій, посольств іноземних держав та провідних медіа для обговорення наявної ситуації та перспектив сектору, а також переходу на новий рівень його розвитку.

Актуальність конференції зумовлена постійним розвитком і зростанням газового ринку України, а ключовими темами заходу стануть стратегія розвитку газовидобувної галузі в контексті забезпечення енергетичної безпеки України, останні реформи та результати їх впровадження, зміни у законодавстві та переваги, які вони відкривають для українських компаній та міжнародних партнерів, ключові аспекти видобутку та продажу газу в Україні, можливості залучення інвестицій та фінансування у сектор та ін.

Учасники матимуть унікальну можливість розширити мережу міжнародних партнерів, обмінятися ідеями та досвідом під час особистих зустрічей з потенційними інституційними і приватними інвесторами, а також поспілкуватися з колегами в ході офіційних і неофіційних частин заходу.

Серед почесних доповідачів: Наталія Бойко, Заступник голови Міністерства енергетики та вугільної промисловості України з питань євроінтеграції; Олександр Мусієнко, Голова правління, Уманьгаз; Олександр Горбуненко, Фінансовий директор, Burisma; Максим Сисоєв, Старший юрист, Dentons, Співголова Комітету з палива та енергетики Європейської Бізнес Асоціації України; Сергій Макогон, Виконавчий директор, ПАТ «Укртрансгаз», Наталія Кацер-Бучковська, Голова підкомітету з питань сталого розвитку, стратегії та інвестицій, Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Верховна рада України; та інші.

Генеральний інформаційний партнер – РБК Україна, Генеральний радіо-партнер – Радіо Голос Столиці, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – Газета «Бізнес», Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ, медіа-партнери: Щотижневий журнал «Енергобізнес», InVenture, Kyiv Post, Промисловість у фокусі, The Ukrainian Journal of Business Law, Energy Oil&Gas, Global Ukraine, 104.ua, The Ukrainian Times, Petrofinder, HUBs, DiXi Group, OilNews, Cedigaz, Обладнання та інструмент для професіоналів, Апостроф. За підтримки: ACC, EBA, BUCC, Українська енергетична біржа, BIOWATT, Асоціація Біоенергетичних Структур, Easy Business.

Порядок денний і додаткову інформацію можна знайти на сайті: www.a7conf.com/gas17

Місце проведення Форуму: готель Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно-Хрещатицька, 1, м. Київ, Україна).

Умови участі: для профільних компаній із газового сектору – 2 500,00 грн. (обмежена кількість місць); для непрофільних компаній – 5 000,00 грн. (early bird, тільки за умови реєстрації до 1 березня 2017 року); для посольств, державних установ та медіа – безкоштовно (після підтвердження). Участь можлива лише для представників топ-менеджменту. Українські компанії мають унікальну можливість безкоштовно додати свій інвестиційний проект в каталог на сайті invest.in.ua

Акредитація ЗМІ за тел.: +38 044 227 27 77, +38 063 145 87 35, anna@a7-group.com (контактна особа: Анна-Вероніка Краснопольська).