ua en ru

177 нардепів отримали держкомпенсацію за оренду житла в столиці

177 нардепів отримали держкомпенсацію за оренду житла в столиці Фото: Верховна Рада

Відповідний список опублікований на сайті парламенту

177 депутатів Верховної Ради України отримали компенсацію від держави за проживання в Києві. Так, список був опублікований на офіційному сайті ВР.

Зокрема серед парламентарів, що отримали компенсацію - Олег Барна, Олег Березюк, Максим Бурбак, Олександр Вілкул, Євген Геллер, Дмитро і Михайло Добкіни, Степан Кубів, Михайло Ланьо, Денис Омельянович, Володимир Парасюк, Андрій Парубій, Семен Семенченко.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook журналіст Денис Казанський написав, що серед депутатів, які отримали компенсацію, чимало мільйонерів, однак найбільше обурення у журналіста викликало присутність у списку нардепа Андрія Вадатурського.

"Але поза конкуренцією - син аграрного олігарха Вадатурського, стан якого оцінюється під мільярд доларів. Уявляю, як він поспішає в касу, щоб отримати 10 тисяч гривень компенсації за квартиру", - зазначив він.

Смотрю на список депутатов, получивших компенсацию за аренду жилья в декабре 2015, и душа радуется. Тут и закарпатский о...

Опубликовано Денисом Казанским 24 января 2016 г.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявляє, що 43% українців категорично проти дострокових парламентських виборів.