ua en ru

Майже 1 млрд гривень "коштів Януковича" піде на Нацполицию, - Порошенко

Майже 1 млрд гривень "коштів Януковича" піде на Нацполицию, - Порошенко Фото: Нацполиция (oda.zt.gov.ua)

Також на Нацполицию піде 1,5 млрд гривень із загального фонду

Майже 1 млрд гривень з коштів, які були конфісковані у колишнього президента України Віктора Януковича, підуть на потрібні Національної поліції України. Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки в Тернопіль.

"Півтора мільярда гривень із загального фонду і майже мільярд з коштів, конфіскованих у Януковича, піде на Національну поліцію", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, минулого місяця голова Національної поліції Сергій Князєв повідомляв, що в Патрульну поліцію планується додатково набрати близько 5,5 тис. співробітників. Співробітники будуть задіяні для укомплектирования підрозділів патрульної поліції, дорожньої патрульної поліції, груп швидкого реагування та патрулів на місцях.

За його словами, підрозділи патрульної поліції будуть охоплювати навіть найвіддаленіші населені пункти країни, реагуючи на повідомлення швидко і ефективно. В той же час створення нових робочих місць дозволить якісно розподілити навантаження по вже існуючим відділенням патрульної служби.