ua en ru

"Завод ім. Малишева" за 10 міс 2013 р. випустило на 5,5% більше продукції - на 216 млн грн

За результатами роботи за 10 місяців 2013 р. ДП "Завод імені В.О.Малишева" показав зростання обсягів виробництва на 5,5% (у порівнянні з аналогічним періодом 2012 р.). Підприємство за 10 місяців 2013 р. випустило продукції на 216 млн грн, що більше ніж на 11 млн грн перевищує минулорічні показники, повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

Обсяг виробленої продукції спеціального призначення збільшився майже на 26%. Вартість виробленої спецпродукції склала майже 206 млн грн.

Також, завдяки впровадженню енергозберігаючих технологій, підприємству вдалось скоротити енергозатрати. Так витрати на газ скоротились на 63% (за рахунок переведення газового опалювального обладнання на тверде паливо), а на електроенергію - на 21%.

Середньомісячну продуктивність праці на одного штатного працівника вдалось збільшити на 18%, а середня зарплата зросла на 2,7%.

Як повідомлялося, перше півріччя 2013 р. "Завод імені В.О. Малишева" завершив з чистим прибутком в 0,5 млн грн. За цей же період відрахування до бюджетів усіх рівнів зросли до 17 млн грн.

Також генеральний директор ДП "Завод ім. В.О. Малишева" Вадим Федосов наголошував на важливості впровадження енергозберігаючих технологій на підприємстві.

"Плануємо у зимовому сезоні скоротити енерговитрати, тільки за рахунок енергозберігаючих вікон мінімум на 30%. Енергозбереження - одна з пріоритетних цілей, які ставить перед нами концерн "Укроборонпром" і яку ми самі ставимо перед собою", - зазначав Федосов.