ua en ru

"Запоріжжяобленерго" відкрито кредитну лінію на 25 млн грн

АТ "Сбєрбанк РФ" відкрив ВАТ "Запоріжжяобленерго" кредитну лінію на 25 млн грн. Відповідна угода була підписана представниками енергокомпанії та російського банку 5 січня 2011 р. Про це повідомляє прес-служба "Запоріжжяобленерго".

"5 січня 2011 р. наглядова рада ВАТ "Запоріжжяобленерго" погодила рішення дирекції підприємства про відкриття кредитної лінії на 25 млн грн в банку - переможці конкурсних торгів та затвердила відповідну угоду", - повідомляє прес-служба підприємства.

У відповідності до договору "Сбєрбанк РФ" відкрив кредитну лінію терміном на 1 рік - до 28.12.2011р. За умовами даної угоди, кошти, отримані в її межах, ВАТ "Запоріжжяобленерго" спрямує на поповнення обігових коштів та фінансування інвестиційної програми на 2011 р., зокрема, на проведення робіт із реконструкції та капітального будівництва об'єктів енергопостачання з метою підвищення рівня енергозабезпечення споживачів Запорізького регіону.

Нагадаємо, ВАТ "Запоріжжяобленерго" здійснює ліцензійну діяльність на території загальною площею 27 тис. кв. км та обслуговує 787,150 тис. споживачів.
Статутний фонд ВАТ "Запоріжжяобленерго" становить 44 млн 840 тис. грн. Державна частка акцій товариства - 60,25% акцій передана до статутного фонду НАК "Енергетична компанія України".
АТ "Сбєрбанк РФ" (Київ) зареєстрований у червні 2001 р. та є 100% дочірнім банком АБ "Сбєрбанк Російської Федерації" (Москва).