ua en ru

"Я зроблю все, щоб зіпсувати послужний список Повєткіну", - Володимир Кличко

Володимир Кличко не сумнівається, що майбутній бій з російським супертяжем Олександром Повєткіним принесе задоволення всім шанувальникам боксу.

Володимир Кличко не сумнівається, що майбутній бій з російським супертяжем Олександром Повєткіним принесе задоволення всім шанувальникам боксу.

У своїй кар'єрі Повєткін провів 26 поєдинків, не програвши жодного з них. Українець у 63 боях здобув 60 перемог (51 нокаутом).

"Прізвисько Повєткіна на рингу - Витязь. Також Сашу називали, якщо не помиляюся, Білим Тайсоном. Я не думаю, що Олександр під час нашого бою буде акцентувати свою увагу тільки на захисних діях. Упевнений, що майбутній поєдинок буде видовищним та інтригуючим. Я думаю, що мій поєдинок з Олександром - самий довгоочікуваний. Ми повинні були зустрітися з Олександром на рингу ще в 2008 році, але з ряду причин вийдемо один проти одного тільки в найближчу суботу. Я зроблю все, щоб зіпсувати послужний список Повєткіну. Знаю, що зробити це буде дуже непросто, але налаштовуюсь на перемогу нокаутом.

Я не бачу тут ніякої політики. Це виключно спортивне єдиноборство. На ринг вийдуть два олімпійських чемпіони, два боксера самого високого класу. Ніякого упору на національності робити не потрібно. Це як кіно: якщо глядачеві подобається фільм, для нього не буде мати вирішального значення країна, в якій цю картину знімали", - наводить слова Кличка Eurosport.