ua en ru

"Я не виключаю, що ми купимо Мессі або Роналду", - віце-президент "Монако" Вадим Васильєв

Віце-президент "Монако" Вадим Васильєв розповів, що його клуб може собі дозволити придбати лідерів "Реала" і "Барселони", Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Віце-президент "Монако" Вадим Васильєв розповів, що його клуб може собі дозволити придбати лідерів "Реала" і "Барселони", Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

В інтерв'ю іспанській газеті Marca він зазначив, що в принципі задоволений нинішнім складом і заявив, що команда ні в якому разі не піде шляхом "Анжі".

"Ми створили "Монако" образ багатого клубу. Нам вдалося створити відмінну команду за короткий термін і це не можна зробити без інвестицій. В майбутньому ми маємо намір витрачати менше, але я не готовий називати конкретні цифри.

Розвал проекту "Анжі"? Ми вважаємо за краще дивитися на приклади "Челсі", "ПСЖ" і "Манчестер Сіті", - відповів віце-президент клубу.

Також Васильєв не став виключати можливості покупки зоряних гравців рівня Роналду або Мессі.

"Ми задоволені нинішнім складом команди. Зараз ми не можемо говорити про трансфери, але у футболі можливо все. Що стосується Фалькао, то контракт з ним розрахований на 5 років. Він не покине "Монако" ні взимку, ні влітку", - цитує Васильєва видання.

Що стосується питання про 75-відсотковий податок на надприбутки, який може вдарити по клубам Франції, то, на думку Васильєва, всі клуби ліги повинні протистояти цим рішенням.

"Перш за все - це страйки. "Монако" проявив солідарність з клубами ліги і приєднався до протестної акції. Ми хочемо побудувати конкурентоспроможну команду, але даний податок сильно вдарить по всьому чемпіонату".