ua en ru

"Укрзалізниця" планує сьогодні відновити рух поїздів до Слов'янська та Красного Лиману

"Укрзалізниця" планує сьогодні, 7 липня, відновити рух поїздів до Слов'янська та Красного Лиману Донецької області.

"Укрзалізниця" планує сьогодні, 7 липня, відновити рух поїздів до Слов'янська та Красного Лиману Донецької області. Про це заявив заступник генерального директора "Укрзалізниці" Віталій Журавський, йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури.

"Залізничники роблять все можливе, щоб вже завтра (7 липня, - ред.) запустити рух поїздів до станцій Слов'янськ і Красний Лиман Донецької залізниці, яке було перервано через бойові дії", - сказав Жуковський.

На початку травня повідомлялося про зміни у русі приміських і міжрегіональних поїздів Донецької та Південній залізницях. Тоді залізниця скасувала до стабілізації ситуації курсування 29 приміських поїздів на Донецькій залізниці та 4 - на Південній залізниці. Крім цього, було обмежено маршрути 9 приміських поїздів Донецької залізниці та 10 - з Південної залізниці.

Крім того, був змінений маршрут курсування 17 пар пасажирських поїздів на перегонах Слов'янськ - Шпичкине і Красний Лиман - Форпостна. До стабілізації ситуації вони курсували через ділянку Червоноармійськ - Павлоград - Лозова.