ua en ru

"Укртелеком" в 2011 р. планує провести реструктуризацію боргів, - Дзекон

Компанія "Укртелеком" планує в 2011 р. провести реструктуризацію існуючих боргів компанії. Про це в ході засідання акціонерів повідомив голова правління компанії Георгій Дзекон, передає кореспондент РБК-Україна.

"Основним завданням компанії є створення єдиної системи обслуговування абонентів. Компанія буде спрямована виключно на клієнта. Також ми плануємо відмовитися від директорів філій і створити 5-6 регіональних центрів, створити спеціальний продаж та обслуговування абонента, а також провести реструктуризацію існуючих боргів, тобто максимально оптимізувати борги компанії. Крім того, ми плануємо ввести централізацію операційних систем, а саме централізувати моніторинг, бюро ремонту, бухгалтерію і так далі", - сказав Дзекон.
За словами Дзекона, компанія планує вийти на 35% ринку з широкополосних послуг, а також планує, що протягом 5 років послугами телебачення від "Укртелекому" будуть користуватися 50% населення. Дзекон зазначив, що протягом двох років "Укртелеком" буде продовжувати фінансувати відділ спецзв'язку: "Після закінчення цього терміну фінансуванням відділу спецзв'язку повинен зайнятися створений до того часу державний орган".