ua en ru

"Український вибір" провів мітинг під Національною філармонією в Києві проти євроінтеграції

У Києві активісти громадського руху "Український вибір" 10 вересня 2013 р. провели мітинг біля стін Національній філармонії, де проходить конференція Україна-ЄС "Сильні разом", метою якої є пояснення переваг європейської інтеграції для громадян України. Про це повідомляє прес-служба руху.
До акції приєдналися представники громадської організації "Союз громадян України".

Активісти громадського руху вийшли на мітинг, щоб відстояти інтереси громадян нашої країни і донести до людей правдиву інформацію про всі мінуси євроінтеграції, до якої ведуть країну політики.


Учасники мітингу скандували "Руки геть від України!" і роздавали перехожим і гостям конференції інформаційні листівки, в яких йдеться про те, що питання євроінтеграції повинен вирішувати український народ на всеукраїнському референдумі.

"Ми виступаємо проти нав'язування нашій країні європейського вектора інтеграції. Політики за активної агітації за євроінтеграцію безсоромно приховують гострі соціальні та економічні проблеми, що існують у ряді країн Євросоюзу. Люди повинні знати правду про те, що їх чекає після підписання Угоди про асоціацію. Питання приєднання до ЄС повинен вирішувати народ України шляхом всенародного референдуму", - підкреслив активіст "Українського вибору" Дмитро Перлин.

За словами представника "Союзу громадян України" Олексія Наталенко, необхідно зробити все, "щоб не допустити катастрофічного для України угоди, з-за якого нинішній рік може стати останнім роком незалежності України".