ua en ru

"Українська енергетична біржа" отримала право проводити торги вугільною продукцією

"Українська енергетична біржа" отримала право проводити торги вугільною продукцією. Про це повідомила прес-служба ТБ "Української енергетичної біржі".

"З метою створення прозорого біржового ринку вугільної продукції та забезпечення формування ринкової ціни на неї, Міністерством економічного розвитку і торгівлі України був проведий конкурс з відбору товарних бірж для організації та проведення електронних біржових торгів з купівлі-продажу вугільної продукції", - йдеться у повідомленні.

"Українська енергетична біржа" взяла участь у конкурсі, успішно провела торги вугільною продукцією та була включена Мінекономрозвитку України до переліку товарних бірж, на яких здійснюється торгівля вугільною продукцією.

Нагадаємо, що ТБ "Українська енергетична біржа" - це спеціалізована біржа з торгівлі енергоносіями, що спільно з органами державної влади та учасниками ринку працює над розвитком організованого біржового рикну вугілля та зуміла долучити до участі в біржових торгах основних гравців вугільної галузі.

Читайте також: ВР продовжила мораторій на банкрутство гірничих підприємств до 1 січня 2015 р