ua en ru

"Тростянецький м’ясокомбінат" випустить облігації на 450 млн грн

Позачергові загальні збори акціонерів ПАТ "Тростянецький м'ясокомбінат", які відбулись 7 червня 2011 р. прийняли рішення про відкрите (публічне) розміщення іменних процентних забезпечених облігацій у бездокументарній формі у кількості 450 тис. штук (номінал однієї облігації - 1 тис. грн) загальною номінальною вартістю 450 млн грн. Про це йдеться у розкритті інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Публічне (відкрите) розміщення облігацій буде проводитися на фондових біржах ПАТ "Східно-Європейська фондова біржа" та ПФТС. Андеррайтером виступає ПАТ "КБ "Фінансова ініціатива".
Співвідношення суми облігацій, на яку розміщуються як і загальної суми цінних паперів емітента, які знаходяться в обігу, до розміру статутного капіталу ПАТ "Тростянецький м'ясокомбінат" на дату прийняття цього рішення, становить 1139,49%.

Основна мета і напрямки використання фінансових ресурсів отриманих від продажу облігацій - реконструкція та збільшення виробничої потужності підприємства з одночасним зменшенням енергетичної складової в виробничих процесах та підвищенням якості продукції підприємства. Строк реалізації інвестиційної програми 5 років.