ua en ru

"Свободівець" Левченко заперечує свою присутність у КМДА ввечері 31 січня

Комендант Українського дому Юрій Левченко заперечує свою присутність у КМДА під час катування міліціонера 31 січня 2014 р.

Комендант Українського дому Юрій Левченко заперечує свою присутність у КМДА під час катування міліціонера 31 січня 2014 р. Про це він написав у своєму Facebook.

"Так звані "правоохоронці" з МВС знову брешуть...Я зараз комендант Українського дому й знаходжусь тут майже цілодобово. З моменту взяття Українського дому, в Київраді я був лише один раз - ввечері 27 січня на короткій партійній нараді.

Наші юристи вивчають можливість позову до МВС за наклеп, поширення завідомо неправдивої інформації, службове недбальство тощо", - написав він.

Також він зазначив, що його перебування в Українському домі з 31 січня на 1 лютого 2014 р. можуть підтвердити сотні мешканців цієї будівлі.

Нагадаємо, раніше МВС повідомило, що увечері 31 січня охорона Євромайдану захопила майора міліції, який ніс службу на Майдані Незалежності. Оперативника в цивільному одразу почали бити, потім повели до будівлі КМДА. Там у правоохоронця відібрали службове посвідчення, особисті речі, а також продовжили наносити численні удари.
За інформацією МВС, "при знущаннях був присутній і кандидат в народні депутати від ВО "Свобода" Юрій Левченко. Він спокійно спостерігав за тим, що відбувається, не намагаючись припинити знущання".