ua en ru

"Шахтар" легко виграв у Миколаєві

Разом з тернопільською "Нивою", яка отримала технічну перемогу над "Арсеналом", в 1/4 національного Кубка вийшов і донецький "Шахтар", який впевнено виграв у Миколаєві у однойменного клубу 3:0.

Разом з тернопільською "Нивою", яка отримала технічну перемогу над "Арсеналом", в 1/4 національного Кубка вийшов і донецький "Шахтар", який впевнено виграв у Миколаєві у однойменного клубу 3:0.

Миколаїв - Шахтар 0:3
Голи:
Фернандо, 38, Адріано, 58, Едуардо, 66
Миколаїв: Товт, Пісків, Сергійчук, Кучеренко (Каблаш, 46), Чорний (Ковальов, 64), Луценко, Владов, Чучман, Джгереная (Берко, 65), Брынько, Буличов
Шахтар: П'ятов, Ілсіньо, Кучер, Кривцов, Шевчук, Хюбшман, Фернандо (Гречишкін, 60), Фред (Адріано, 46), Дуглас Коста (Едуардо, 58), Тайсон, Шиндер

Не виправдались ті передбачення, що «Шахтар» несерйозно може поставитись до чергового опонента у Кубку України. Мірча Луческу дав відпочинок зовсім невеликій кількості основних гравців. До того ж з'явилась інформація, що Алекс Тейшейра, Веллінгтон Нем та Факундо Феррейра на сьогоднішній день перебувають у лазареті. Миколаївці чинили гідний опір, однак навіть за своєї кращої гри навряд чи могли розраховувати на перемогу. Господарі довго тримались, причому суперникам у першому таймі вони дозволили створити зовсім небагато. Однак підключення вперед Томаша Хюбшмана завершилось результативною передачею на іншого «опорника» - Фернандо. Той підробив м'яч головою та спрямував його у сітку воріт Андрія Товта.

Зазначимо, що у цій зустрічі за основний склад «Шахтаря» дебютував Антон Шиндер. Моменти для результативного удару у нього були, однак цей нападник не забивав. А от інші, які вийшли на заміну, залишили свої автографи для менш досвідчених суперників. Так Луіс Адріано отримав передачу від Дугласа Кости і несподівано вирішив пробити у дальній кут воріт - 0:2. Ще менше часу для голу знадобилось після виходу на поле Едуардо. Його помітив у штрафному майданчику В'ячеслав Шевчук, а далі форвард добре виконав свою роботу - 0:3. Надалі «Миколаїв» доклав серйозних зусиль, аби відповісти голом у ворота Андрія Пятова, та Михайло Сергійчук, Віктор Берко та Олександр Каблаш не використали нагоду забити титулованим гостям.

Використані матеріали УПЛ