ua en ru

"РБК-Україна" запускає інтернет-таблоїд Turbo.ua

Інтернет-холдинг "РБК-Україна" оголосив про запуск нового автомобільного проекту Turbo.ua.

Turbo.ua - це інтернет-таблоїд про людей і машини, сайт для всіх, хто захоплений новинами автосвіту, автомобільною субкультурою, виставками і трендами галузі. Для всіх, хто любить швидкість, драйв і автомобільну естетику у всіх її проявах.

Щодня на сайті Turbo.ua розміщуються новини, статті, фотогалереї і відеоогляди.

"Це перший інтернет-таблоїд в ніші автомобільних сайтів, - зазначив заступник генерального директора "РБК-Україна" Володимир Шульц. - Ми маємо успішний досвід виводу на ринок таблоїду про світ luxury (Luxplanet.com.ua) і упевнений, що зможемо зробити Turbo.ua по-справжньому потрібним і успішним".

Сайт вже майже місяць працює в тестовому режимі і демонструє відмінні показники по глибині (більше 10 переглядів сторінок за одні відвідини), середній тривалості перебування і показнику відмов.

Функціонал Turbo.ua найближчим часом буде розширений за рахунок створення співтовариства найактивніших читачів. "Ми запускаємо сайт у два етапи, - розповів керівник проекту Turbo.ua Юрій Алексєєв, - спочатку інформаційну складову, що дозволить оцінити інтерес до проекту в цілому з боку аудиторії і потенційних рекламодавців, а потім соціальну, яка виділить Turbo у низці інших автосайтів лояльністю аудиторії".

Продаж реклами на новому сайті здійснюватиме сейлс-хауз T-Sell.

РБК-Україна - інтернет-холдинг, що включає незалежне українське інформаційне агентство RBC.UA (Краще інтернет-медіа 2011 року в номінації загальнонаціонального рейтингу "Людина року"), а також низку тематичних сайтів і сервісів: Utro.ua, Luxplanet.ua, Ua.readme.ru, Pusk.ua, Autonews.ua, Loveplanet.ua, Narybalku.net, Iglobe.com.ua та ін.