ua en ru

"Правий сектор" розраховує, що Рада сьогодні поставить питання про відставку Авакова на голосування

Громадський рух "Правий сектор" розраховує, що Верховна Рада сьогодні поставить питання про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на голосування.

Громадський рух "Правий сектор" розраховує, що Верховна Рада сьогодні поставить питання про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на голосування. Про це під стінами парламенту журналістам заявив член політради "Правого сектора" Олег Однороженко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наскільки мені відомо, там йдуть деякі розмови у Верховній Раді. Ми очікуємо, що буде поставлено це питання (про відставку Авакова) сьогодні. Зараз ми будемо спілкуватися з цього приводу, тому що це наша вимога і воно цілком зрозуміле і адекватне. Якщо цього не буде, то ми будемо приймати подальші рішення", - заявив Однороженко.

Станом на 11:44 під стінами Ради перебуває близько 1 тис. осіб. Більшість мітингувальників виступають проти силових дій.

Нагадаємо, близько 11:00 в.о. Президента, спікер Олександр Турчинов закрив засідання Ради. Наступне, за його словами, призначено на 1 квітня.

Нагадаємо, в ніч на 25 березня координатор громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександр Музичко на прізвисько Сашко Білий отримав вогнепальне поранення при затриманні міліцією.

25 березня МВС заявило, що Музичко отримав поранення в серце з власної зброї.

27 березня активісти "Правого сектора" пікетували Верховну Раду з вимогою відставки Авакова.