ua en ru

"Ощадбанк" заперечує інформацію про привласнення працівниками Львівської філії 2 млн грн коштів клієнтів

ПАТ "Ощадбанк" заперечує інформацію про привласнення працівниками Львівської філії 2 млн грн. коштів клієнтів. Про це повідомляє прес-служба банку.

"Останнім часом у багатьох ЗМІ поширюється інформація про те, що працівники одного з відділень АТ "Ощадбанк" у Львівській області нібито привласнили 2 млн грн, які належать його клієнтам. Прес-служба "Ощадбанку" уповноважена заявити, що подібні заяви не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

Згідно із заявою, протягом липня-жовтня 2012 р. в одному з ТВБВ Львівського обласного управління "Ощадбанку" мало місце розкрадання коштів з поточних рахунків вкладників на загальну суму 310 тис. грн. Це зловживання було викрито співробітниками банку 23 жовтня 2012 р.

"Завдяки оперативному реагуванню адміністрації Львівського облуправління Ощадбанку гроші вкладників, що зберігаються у банку, не постраждали. Заподіяну шкоду в розмірі 310 тис. грн. станом на 30.10.2012 року було відшкодовано банку винними особами в повному обсязі. Винні в розкраданні працівники банку звільнені з займаних посад у зв'язку з втратою довіри згідно п. 2 ст. 41 Кзпп України", - повідомляє "Ощадбанк".

Банк звернув увагу на те, що протиправна діяльність колишніх працівників "Ощадбанку" за його межами фізичних осіб або працівників інших організацій не має ніякого відношення до банку, під черкнувши, що інші гроші із заявлених двох мільйонів гривень були привласнені за межами установи.

Нагадаємо, раніше про факт привласнення працівниками однієї з філій "Ощадбанку" у Львівській обл. 2 млн грн коштів клієнтів повідомила прокуратура Львівської області.