ua en ru

"Нібулон" і ЄБРР підписали угоду про надання компанії кредиту на суму 50 млн дол

Сільськогосподарське підприємство "Нібулон" і Європейський банк реконструкції і розвитку підписали угоду про надання компанії кредиту на суму 50 млн дол., йдеться в повідомленні компанії.

Директор представництва ЄБРР в Україні Андре Куусвек відзначив: "Кредит виданий на 7 років, але ми сподіваємося, що зовсім скоро у нас будуть і інші проекти".

"Для нашої компанії це серйозний крок у подальшій реалізації інвестицій в Україні і в агропромисловому комплексі. Це завдання нашої компанії - сприяти відродженню Дніпра, удосконалювати логістику, відроджувати власний флот компанії. Флот будується українськими суднобудівельними заводами, і ці судна ходитимуть під українським прапором і возитимуть українське зерно, наблизять це зерно до ринків збуту. Для нашої компанії це хороша школа співпраці. Це досягнення в роботі з банком. По масштабності запозичення можна говорити, що це 5 нових суперсучасних елеваторів або 30 несамохідних суден річка-море", - заявив генеральний директор ТОВ СП "Нібулон" Олексій Вадатурський.