ua en ru

"Нафтогаз" перестав отримувати оперативну інформацію від 22 газорозподільних станцій у Криму

НАК "Нафтогаз України" повідомила, що з 2 квітня 2014 р. перестали опитуватися в автоматичному режимі 22 газорозподільні станції, розташовані на ділянках магістрального газопроводу Джанкой-Феодосія-Керч на території Кримського півострова

НАК "Нафтогаз України" повідомила, що з 2 квітня 2014 р. перестали опитуватися в автоматичному режимі 22 газорозподільні станції, розташовані на ділянках магістрального газопроводу Джанкой-Феодосія-Керч на території Кримського півострова, повідомляє прес-служба відомства.

Крім того, як йдеться в повідомленні "Нафтогазу", з 14 березня 2014 р. він не отримує від компанії "Чорноморнафтогаз" щодобову оперативну інформацію про видобутку, транспортуванні та використанні природного газу, нафти і конденсату.

У повідомленні наголошується, що "Нафтогаз України" стурбований ситуацією, що склалася навколо функціонування "Чорноморнафтогазу".

Як повідомлялося, 17 березня 2014 р. самопроголошений Рада Криму прийняла постанову про перехід майна "Чорноморнафтогазу", розташованого на території Криму, у власність Криму. Документ також стосується майна "Укртрансгазу", розташованого на території Криму.