ua en ru

"Нафтогаз" заявляє про викрадення сейфів з документами з будівлі компанії

НАК "Нафтогаз України" заявляє про викрадення сейфів з документами кадрової служби та архівні документи з основної діяльності з будівлі компанії.

НАК "Нафтогаз України" заявляє про викрадення сейфів з документами кадрової служби та архівні документи з основної діяльності з будівлі компанії. Про це йдеться у зверненні трудового колективу "Нафтогазу", поширеному прес-службою компанії.

"В ніч з 24 на 25 лютого 2014 р. невідомими особами було здійснено збройний напад на будівлю Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", розташоване за адресою: вул. Івана Гонти, 3-а. Зокрема, були викрадені сейфи з документами кадрової служби компанії та архівні документи з основної діяльності. Відповідно до законодавства України трудова книжка працівника є єдиним документом, що підтверджує загальний трудовий стаж працівника. Адміністрація і профспілковий комітет НАК "Нафтогаз України" звертається до всіх громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію про місце знаходження викрадених документів компанії", - йдеться в повідомленні.